torsdag 16 september 2010

En dålig dag på jobbet

Har du haft en riktigt dålig dag på jobbet någongång? En sån dag att man bara vill packa ihop sina saker och aldrig mera komma tillbaka? Det har jag haft idag! Det är sådana här dagar som får en att fundera på vad man håller på med och om det verkligen är värt det.
Tyvärr är det ju så att man är beroende av sitt jobb med tanke på den livsstil vi har valt. Passiva inkomster som är så populära inom ekonomibloggvärlden har tidigare inte varit något för mig och våra sådana inkomster bidrar för närvarande ytterst blygsamt till ekonomin. Kanske är det läge att tänka om när det gäller helheten - livsstil, jobb och inkomster. Kanske fundera över möjligheten att bli sin egen chef?
Se där vad en dålig dag på jobbet kan sätta i rörelse.

4 kommentarer:

 1. Ja, varför inte öppna fler dörrar inför framtiden? :)

  SvaraRadera
 2. Tja, vad ska man säga... en usel dag på jobbet helt enkelt. Har väl fått lite distans till det nu, men har börjat fundera i nya banor precis som jag skrev ovan.

  SvaraRadera
 3. Det är bra att vidga sina vyer, att tänka i vidare banor. Vad ska du blir när du blir stor?
  Personligen rekommenderar jag eget, jobbar lite mindre, men tjänar samma, och framför allt, friheten! Inga fasta tider, inga semesterdagar.

  SvaraRadera
 4. Låter ju på sätt och vis skönt att vara sin egen men har sett släktingar som har eget företag slita ut sig i förtid utan att ha möjlighet att plocka ut några direkta löner vilket skrämmer mig.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails