söndag 1 augusti 2010

Söndagsbetraktelser 1/8

Semestern är slut och jobbet börjar igen imorgon. Jag har inga som helst problem med detta eftersom min semester har varit väldigt bra. Både vad det gäller väder och aktiviteter. Det är värre att gå tillbaka om man inte har fått gjort det man hade planerat eller sett fram emot.

Senare delen av semestern har spenderats hemma och det har blivit en del pysslat på både hem och trädgård.

Jag satt och försökte administrera mina olika abonnemang som vi har hos Telia. Genom att byta och binda så ser det ut som om vi kan spara en slant varje månad. Generellt så är jag väldigt nöjd med Telia men idag så blev det en besvikelse. “Mina sidor” var översiktlig och enkel. Man har möjlighet att logga in med sitt personnummer samt med OCR-numret från senaste fakturan, men då får man endast tillgång till vissa tjänster. För att kunna ändra det jag var intresserad av så krävdes det en annan inloggning som det var helt omöjligt att registrera sig på. Verkade saknas fält att fylla i så det verkar vara en bugg från deras sida. Provade med 2 olika webbläsare men resultatet var det samma. Får se om mitt mail till supporten gör någon skillnad.

Såg även över kostnader på träningskort mm. och även här fanns en del att spara. Totalt tror jag att vi kommer minska våra månadskostnader med 300 kr. Inte illa för en kvarts arbete.

Fortsatt trevlig söndag och augusti på er!

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

  1. vad ens s emester kommer kosta avgör man väl själv? det behöver inte alls bli dyrt!
    jag avsätter inga"extra" pengar för semester,utan jag har mina vanliga 2tusen att leva på...

    SvaraRadera
  2. Självklart styr man själv över hur dyr ens semester blir!
    För egen del har lätt att bli att man unnar sig lite extra samt att vi gärna gör någon resa med husvagnen. Då är det naturligt att det går mer pengar än vanligt, vilket är helt i sin ordning enligt mig.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails