måndag 10 februari 2014

Betraktelse 10/2

Igår var jag rädd om våra grejor när jag tvättade båda våra bilar. Smuts och salt sliter hårt så här års. Det kommer snart ny smuts, men då vet man i vilket fall att den är ny! Dessutom ser det trevligare ut, åtminstone en liten stund.

Jag har minskat mitt innehav på aktiemarknaden och har placerat en del i räntefonder men en har en hel del likvid också. Jag tror det kan bli skakigt framöver och väntar på bättre tillfälle att gå in igen. Läste bloggen 40procent 20år om Mekonomen. En aktie som jag aldrig har intresserat mig för tidigare. Det ser onekligen intressant ut men jag är rädd för konkurensen på områden. Biltema, ADbildelar mm.

Just nu är det OS på TV. Äntligen så har jag någon verklig nytta av mitt Boxerabonemang där jag kan se TV3 och TV10. Det är inte ofta vi ser på någon annan kanal än "de vanliga" vilket har fått mig att fundera om de pengar man lägger på detta varje månad är värt det. Det hade troligtvis varit smartare att lägga motsvarande peng på någon play-tjänst istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails