måndag 9 november 2009

Dagen efter helgen

Idag är den nya bilen på reparation/koll pga bromsarna. Inget allvarligt tror jag inte men det kommer säkert att kosta en slant att få åtgärdat. Då är det skönt att ha ett buffertsparande för bilarna. Sätter undan 1700 varje månad som ska täcka reparationer/service, däck och försäkringar. Det är nog i underkant men än så länge så har pengarna räckt.

Helgen har ägnats åt att hösta i trädgården samt att fortsätta på renoveringen i källaren som har gått in i fas 2. Just nu är det segt och det känns inte som jag kommer någonstans. Tänker ibland på de summor jag sparar när jag gör jobbet själv. Hjälper till att hålla motivationen uppe.

Idag har även blivit ett nytt fondinköp. Denna gången i Simplicity Afrika. Afrika känns tillräckligt udda för att vara intressant på (väldigt) lång sikt. Kineserna verkar iallafall vara intresserade av deras naturtillgångar. Hur moraliskt detta är kan ju diskuteras.

Noterar också att Anders Borg och regeringen nu skriver upp prognosen för tillväxten. 2% nästa år. Bara att hoppas att de har rätt.

Ha en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails